Adela - recucerita cu bilete la Coldplay

miercuri, 10 septembrie 2008

Adela Popescu si Marius Kalmar se infrupta din nou din roadele povestii lor de dragoste.

Desi ultima despartire parea definitiva, cel putin din partea Adelei, amicul lui Cristi Chivu a reusit din nou sa o imbuneze. Se pare ca barbatul detine arme secrete. Nu mai departe de acum doua saptamani, cantareata se plangea prietenelor sale ca nu mai suporta relatia pe care o avea cu Marius si a decis sa-i puna capat o data pentru totdeauna.

Blonda s-a aratat exasperata de sutele de mesaje si apeluri de la barbatul proaspat parasit. Era foarte evident ca acesta nu-i va da pace prea curand, insa posesivitatea de care a dat dovada in ultima parte a relatiei a determinat-o pe Adela sa renunte la el. Si lucrurile pareau lamurite. Se pare insa ca Marius Kalmar are o putere de convingere incredibila.

Sau, pur si simplu, cunoaste punctele sensibile ale Adelei si stie exact ce trebuie sa faca pentru a o indupleca. Episodul impacarii s-a desfasurat weekendul trecut la Barcelona, unde Kalmar a convins-o pe Adela sa mearga daruindu-i bilete la concertul trupei Coldplay, una dintre preferatele ei. Asadar, profitand de faptul ca iubita lui e fanul americanilor, Marius a brodat o intreaga strategie de recucerire a fostei iubite. Si este evident ca planul a mers ca uns.

0 comentarii:

Verifica Y.D
Rezultat Test: ON/OFF Si Avatarul