Hi-Q - concert eco

miercuri, 10 septembrie 2008

Formaţia Hi-Q va susţine diseară (miercuri, 10 septembrie) un concert eco ce are ca scop împădurirea terenurilor agricole degradate.

Evenimentul este organizat de asociaţia pentru dezvoltare durabilă “Viitor Plus” şi se va ţine în clubul “Fabrica” din capitală, începând cu ora 21. Accesul la concert se va face în baza “adoptarii” a cel puţin unui copac.

“Hi-Q a susţinut dintotdeauna acest gen de acţiuni caritabile. Dorim să le lăsăm copiilor noştri un aer curat, nepoluat, cred că este mai important decât o maşină şi o vilă” a declarat Mihai Sturzu, membru al formaţiei.

Mai multe detalii despre concertul de diseară si această campanie ecologică puteţi găsi aici.

Hi-Q a fost încă din 1999 implicată în muncă de voluntariat şi a susţinut numeroase concerte pro-bono. Trupa a participat la 3 turnee anti-SIDA, iar anul trecut a susţinut numeroase concerte pentru Fundaţia Motivation România care ajută persoane cu dizabilităţi. De asemenea, în 2006 a rezolvat un caz foarte dificil al unui tânăr braşovean cu distrofie musculară: membrii Hi-Q au convins mai mulţi colegi artişti să îşi doneze onorariile din concerte şi, cu ajutorul emisiunii “Surprize, surprize”, au adunat destui bani pentru operaţia necesară.

0 comentarii:

Verifica Y.D
Rezultat Test: ON/OFF Si Avatarul