Manelistul Salam si celebrii Gipsy Kings au cantat la "Million Dolars"

vineri, 5 septembrie 2008

Dupa concertul sustinut la Sala Palatului, spaniolii de la Gipsy Kings au fost invitati la o petrecere, in cinstea lor, la "Million Dolars", seara fiind organizata de cunoscutul interlop bucurestean Oneata.

Ca sa fie cheful chef, interlopul l-a chemat, ca sa intretina atmosfera, si pe manelistul Florin Salam. In toiul petrecerii, pe Mario Reyes, solistul de la Gipsy, nu l-a rabdat inima si a cantat doua piese, acompaniat de formatia localului. Reyes n-a rezistat nici tentatiei de a canta cateva melodii alaturi de Salam, la invitatia manelistului, dar a ramas cu gura cascata in momentul in care, de la mese, au inceput sa zboare, catre scena improvizata, hartii de 500 de euro.

Necunoscand obiceiurile romanesti, spaniolii din formatie nu au stiut ce se intampla, unul dintre ei fiind chiar la un pas de a isca un scandal pentru ca ar fi vrut parte din banii aruncati cu detasare de interlopi. Spiritele s-au calmat, dar baietii de la Gipsy Kings au declarat ca banii care "au curs" la prestatia lui Salam ar fi fost mai multi decat suma pe care o incaseaza ei, in mod normal, la un concert.

0 comentarii:

Verifica Y.D
Rezultat Test: ON/OFF Si Avatarul