Gravide la 13 ani

vineri, 5 septembrie 2008

Grav. Tot mai multe fete ajung prea tarziu la medic si nasc copii cu grave probleme de sanatate, dupa ce au intretinut relatii sexuale, de bunavoie sau obligate, cu barbati mult mai in varsta

O minora de 13 ani din judetul Cluj s-a prezentat zilele trecute la spital, acuzand dureri de burta. Medicii au constatat insa ca Andreea R. este insarcinata in luna a saptea si au luat-o la intrebari.
Aceasta a marturisit ca traieste o poveste de dragoste cu un barbat de 30 de ani, la care s-a si mutat, in localitatea Cotnari din judetul Iasi. Politia a demarat o ancheta si, in scurt timp, l-a identificat pe tatal copilului, punandu-l sub urmarire penala pentru intretinere de relatii sexuale cu o minora.
Ordinul a fost anulat insa, dupa ce fata a inceput sa planga si sa sustina ca isi iubeste barbatul si nu poate trai fara el, mai ales ca nu are pe nimeni.


I-a murit bebelusul la o ora dupa nastere



Alte doua tinere de 13 ani, din Brasov si, respectiv, Braila, au ajuns si ele gravide la spital in ultimele zile. Una dintre acestea a nascut deja, dar copilul a supravietuit doar o ora, iar cealalta este in luna a patra de sarcina. Barbatii care au intretinut relatii sexuale cu cele doua fete sunt cercetati penal si risca sa ajunga la inchisoare.

0 comentarii:

Verifica Y.D
Rezultat Test: ON/OFF Si Avatarul