Maruta a invatat-o pe Andra sa inoate

miercuri, 10 septembrie 2008

Dupa ce au fost la numai un pas de a pierde avionul, Andra si Catalin Maruta s-au bucurat de o luna de miere linistita in Tenerife. Au dormit trei zile, au batut magazinele in lung si-n lat, au vizitat cea mai vestita gradina zoologica, Loro Parc, iar Andra a invatat, abia acum, la 22 de ani, sa inoate.

Desi si-ar fi permis sa aleaga orice destinatie, Andra si Catalin au ales sa-si petreaca luna de miere la un hotel de cinci stele din statiunea Adeja, din Tenerife. Epuizati la maximum dupa fastuoasa lor nunta, ce a numarat peste 800 de invitati, cei doi au lancezit in pat, in primele trei zile de vacanta.

Desi au plecat cu un singur bagaj, ei s-au intors in tara cu alte doua genti burdusite: in timp ce Andra s-a “aprovizionat” cu zeci de ii, ea pregatindu-se sa lanseze al doilea album de muzica populara, Maruta si-a cumparat tricouri si cateva perechi de incaltari. Inainte de a pleca in luna de miere, Andra si-a propus sa invete sa inoate, “misiune” pe care a indeplinit-o. Cu ajutorul sotului ei, solista a deprins foarte bine miscarile si s-a balacit, atat in piscina, cat si in ocean, pana la epuizare.

0 comentarii:

Verifica Y.D
Rezultat Test: ON/OFF Si Avatarul